tots sants
artistes
credits
newsletter
Tots Sants
Tots Sants - Facebook
Tots Sants - Twitter
castellano
|
catala
La Iaia
El meu gos s'en va / El nen de les estrelles
L'Arbre Que Vol Ser Humà
On És El Meu Cap?
La Iaia
Dels timbals de la bateria en surt fum. Fum de debò. L'Ernest hi ha encastat unes bengales i les ha encès a mitja cançó. Torna a lloc d'una revolada i segueix el frenètic ball de mans i peus. L'Ernest, el Jordi i el Turre ballen perquè la cançó ho demana, però també perquè estan eufòrics. Se'ls veu a les cares. Valents, històrics, que diu una cançó que no és de La iaia sinó de Nueva Vulcano, però que avui els escau molt.

La iaia ja coneixien La Casa Murada. Tres anys enrere hi van gravar el seu primer disc. Aleshores, recorda l'Ernest Crusats, no sabien molt bé què volien ser. Però havien guanyat un concurs de grups novells, tenien una colla de cançons i tocava fer el pas següent. O sigui que amb aquelles cançons i aquell neguit van gravar un primer disc que va agradar més als altres que a ells mateixos. Ara n'han gravat un altre, "On és la màgia?" (Música Global, 2014), que és tota una altra cosa perquè està fet amb ingredients diferents: menys por, més fantasia i més deixar-se anar.

O sigui que és per això que estan tan contents avui a l'estudi. Perquè tornen al lloc on van començar però aquesta vegada sí, aquesta vegada són qui volen ser. Acaba la cançó i encara fumegen les bengales. L'Ernest diu que després d'aquesta gravació amb Tots Sants els han entrat ganes de tornar a La Casa Murada i fer un altre disc. Això amb prou feines acaba de començar.
credits
Ernest Crusats: veu i guitarra.
Jordi Casadesús: guitarra, electrònica i veu.
Jordi Torrents "Turre": bateria i veu.

Imatge:
Enregistrat per Macià Florit, Raimon Fransoy i Xavier Puig
a La Casa Murada.
Editat per Raimon Fransoy i Xavier Puig a Elsabeth Produccions.
So:
Enregistrat per Jordi C. Corchs a La Casa Murada.
Mesclat per Jordi C. Corchs a Infusiones Musicales.
Text:
Roger Roca.
Cuina:
Olga Mias [www.lanoiadelpastis.com]

La Casa Murada, Març de 2014.