tots sants
artistes
credits
newsletter
Tots Sants
Tots Sants - Facebook
Tots Sants - Twitter
castellano
|
catala
Nueva Vulcano
Aventura En Arkham Comics
La Historia Más Veces Jamás Contada
Todo Por El Bien Común
Todo Por El Bien Común
Nueva Vulcano
Fem balanç de l’experiència de Tots Sants amb Nueva Vulcano i ens adonem que no ha sigut com les altres. Ara, amb perspectiva, les coses s’ordenen i prenen sentit, però aleshores no sabíem ben bé què passava. Els fets són els següents.

Era l’hivern del 2012. Nueva Vulcano portaven un temps inactiu i nosaltres insistíem a l’Artur Estrada, cantant i guitarrista, perquè vinguessin a La Casa Murada. Un dia ens va dir que sí, però que vindria tot sol. No vam preguntar res, ja ens estava bé. Les cançons que va gravar l’Artur per a Tots Sants no les havíem sentit mai però ens van agradar.

Mesos després ens va trucar l’Artur. “Volem tornar, però aquesta vegada amb tot el grup”. Els vam veure en forma. Tenien el nervi de sempre i projectes nous. Planejaven celebrar el 10 aniversari de Nueva Vulcano amb un single i un llibre de fotografies fetes pel seu amic, el fotògraf Alberto Polo. Aquell dia, mentre el grup gravava a l’estudi, vam reconèixer una de les cançons que l’Artur havia cantat mesos abans, “Todo por el bien común”. S’acabava l’estiu.

Hivern del 2013. Encaixem les peces. Ara sabem que l’Artur havia vingut a La Casa Murada tot sol perquè en aquell moment no sabia ni si encara tenia grup. Que va gravar unes cançons que no havia sentit mai ningú, ni els seus companys, amb l’esperança que servissin per tornar a posar en marxa Nueva Vulcano. Va funcionar. El llibre de fotografies es diu “Hasta la boya y volver” (La Castanya / Long Distance Runner, 2013) i el single, “Todo por el bien común” (BCore / La Castanya, 2013). La lletra de la cançó fa així: “Y tuve la sensación de pertencer a un escamote por el bien común”. Nosaltres també.
credits
Wences Aparicio: baix.
Marc Clos: percussió i teclat.
Artur Estrada: guitarra i veu.
Albert Guàrdia: bateria.

Imatge:
Enregistrat per Macià Florit, Raimon Fransoy, Julián Kancepolski i Xavier Puig.
a La Casa Murada.
Editat per Raimon Fransoy i Xavier Puig a Elsabeth Produccions.
So:
Enregistrat per Jordi C. Corchs a La Casa Murada.
Mesclat per Jordi C. Corchs a Infusiones Musicales.
Text:
Roger Roca.
Cuina:
Olga Mias [www.lanoiadelpastis.com]

La Casa Murada, Setembre de 2013.