Tots Sants
So
Jordi C. Corchs
- Infusiones Musicales


Imatge
Macià Florit
Raimon Françoy
Xavier Puig
- Elsabeth Produccions


Producció
Olga Mias

Text
Roger Roca

Web
Jordi C. Corchs

Disseny i Fotografia
Xavier Puig

La Casa Murada
Jesús Rovira
Eli Nolla


Agraïments
Oriol Frias
Sebastian Grinschpun
Montse Montero
Marc Ruiz


Amb la col.laboració de
Tots Sants
Tots Sants és un projecte de la productora audiovisual Elsabeth Produccions, Jordi C. Corchs (Infusiones Musicales) la productora Olga Mias i el periodista Roger Roca, dut a terme amb la col·laboració dels estudis de so La Casa Murada, a Banyeres del Penedès. Vam descobrir l’estudi l’any 2011, treballant en la gravació d’un documental sobre Adrià Puntí, i ens en vam enamorar.

El projecte respon a una idea molt senzilla: documentar la música del nostre temps amb la major fidelitat possible i respectant l’essència de cada artista. Ells toquen el que els ve de gust -peces inèdites, versions noves de cançons antigues- i nosaltres els gravem. No ho fem en un lloc qualsevol: perquè el més important és la música, Tots Sants es fa en un estudi de so. Tampoc és un estudi com els altres. Entre els murs de pedra d’aquesta masia del segle XIII, als afores d’un petit poble del Penedès, es respira alguna cosa especial. Pregunteu-ho als músics que hi han estat.
Algunes d’aquestes sessions es convertiran en discos. D’altres hauran servit perquè els músics provin coses que no han pogut fer mai fins ara en un estudi. Algunes viuran només aquí, a Tots Sants.

L’arxiu de Tots Sants anirà creixent. La primera sessió va ser la de Zahara. Un dia ens agradaria poder portar Wayne Shorter a l’estudi. I Franco Battiato. I si pot ser, junts. Qui sap. Ens encomanem a Santa Cecília de Roma.